Dog's Nature

Hondenuitlaatservice

Groepswandeling
Voor iedere hond is het van belang om elke dag zijn of haar energie kwijt te kunnen. Bij de wandelingen is heel bewust gekozen voor kleine groepen van maximaal 4 honden. Dit geeft meer rust en is er volop ruimte voor gerichte aandacht voor uw hond in spel en plezier. 
Op de afgesproken dag en tijdstip haal ik uw hond bij u thuis op. Tijdens de rit naar de uitlaatplek verblijven de honden in een goed geventileerde caddy waarbij alle honden een ruime eigen plek hebben, geen kennels. Ik zorg ervoor dat de reistijd zo beperkt mogelijk blijft.
De wandelingen duren minimaal een uur in een natuurlijke omgeving. Hiervoor gaan we naar de hei bij Ermelo, het bos in Harderwijk of Zeewolde. Na de wandeling worden de honden moe en voldaan weer thuis gebracht. 
Hondenuitlaatservice harderwijk ermelo putten
Individuele wandeling
Wanneer het voor uw hond fijner is om individueel uitgelaten te worden door sociale of medische redenen, is dit bij Dog's Nature geen probleem! Samen zullen wij kijken naar wat het beste bij uw hond past. Voordelen van een individuele wandeling kunnen zijn: meer rust voor uw hond, persoonlijke aandacht voor uw hond en afhankelijk van wat uw hond nodig heeft de mogelijkheid voor wat extra training. De individuele wandelingen vinden ook plaats in het bos of op de hei. Om te zorgen dat uw hond al zijn of haar energie kwijt kan, duren deze wandelingen minimaal een uur. 
Beschikbaarheid
De hondenuitlaatservice is alle dagen van de week beschikbaar.
Hondenuitlaatservice harderwijk ermelo putten zeewolde