Dog's Nature

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirjam Toet, 31 jaar, en woon in de natuurrijke omgeving van Harderwijk. Sinds 2013 woon ik daar samen met mijn hond Simba. Een kruising labrador teef van nu 6 jaar. Zij is mijn drijfveer geweest om mij nog meer te gaan verdiepen in de hond. Ik ben kynologisch instructeur en heb mijn opleiding daarvoor gedaan bij Queibus in Barneveld. Met veel plezier ben ik na mijn opleiding intensief stage gaan lopen bij Martin Gaus Hondenschool Lelystad. Hier heb ik van verschillende instructeurs/gedragsdeskundigen nog meer over honden geleerd. Ondertussen maak ik deel uit van dit geweldige team en ben ik daar werkzaam als kynologisch instructeur. 
 
Daarnaast heb ik de opleiding Honden Uitlaat Service bij de Martin Gaus Academie in Lelystad gevolgd. Deze opleiding bevat onder andere modules over:
  • Rassenkennis
  • Gedragsherkenning
  • Roedelgedrag
  • EHBO 
 
De hondenuitlaatservice ben ik begonnen door mijn grote liefde voor honden. Ik bouw graag een band op met uw hond. Dit op basis van vertrouwen en zorgen voor rust en veiligheid. Honden zijn voor mij echt een individu en ik respecteer iedere hond zoals hij of zij is. Een hond mag bij Dog's Nature echt hond zijn!